Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ατάκες που μου άρεσαν!

 Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυΐα έχει όρια.

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατάς το λόγο σου είναι να μην τον δίνεις.

  Μην κρατάς αρνητική στάση λέγοντας:.Δεν θα επιτύχω, δεν θα επιτύχω ...; Προτιμότερη είναι η θετική στάση: Θα αποτύχω, θα αποτύχω. 



Όταν ένας άντρας ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου στην σύζυγό του, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: ή είναι καινούρια σύζυγος ή είναι καινούριο το αυτοκίνητο. 


 Μην εκνευρίζεσαι αν ο γείτονάς σου έχει το στέρεο ανοιχτό στις δύο το πρωί. Τηλεφώνησέ του στις τέσσερις και πες του πόσο σου άρεσε.

  Καταλαβαίνεις ότι γέρασες από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα.

  Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο. 



Ο ορισμός της κραυγαλέας σπατάλης για μένα είναι ένα λεωφορείο γεμάτο δικηγόρους που πέφτει στο γκρεμό κι έχει τρεις θέσεις αδειανές.

  Εγωιστής: ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα.

  Φυσικά και υπάρχει πολλή γνώση στα πανεπιστήμια. Οι πρωτοετείς φέρνουν λίγη, οι τελειόφοιτοι δεν παίρνουν πολλή κι έτσι η γνώση συσσωρεύεται.

  Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα.

Η σκληρή δουλειά δε σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας;

Μ' αρέσει η δουλειά. Μ' ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω.

Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο.

Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε εδώ να γιορτάσουμε τη 43η επέτειο των 39 μου χρόνων.

Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές.

  Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δυο το πετυχαίνουν. Και τα δυο έχουν δίκιο. 



Σε παρακαλώ Θεέ μου. Άφησέ με να σου αποδείξω ότι τα λεφτά του ΛΟΤΤΟ δε θα χαλάσουν το χαρακτήρα μου! 


 Είπα στη γυναίκα μου την αλήθεια. Της είπα πως βλέπω ψυχίατρο. Μετά μου είπε την αλήθεια:βλέπει ψυχίατρο, δυο υδραυλικούς και έναν μπάρμαν.

Μισώ τις δουλειές του σπιτιού. Στρώνεις τα κρεβάτια, πλένεις τα πιάτα κι έξι μήνες μετά άντε πάλι από την αρχή. 



 Υπάρχουν τρεις τρόποι να γίνει κάτι. Κάντο μόνος σου, προσέλαβε κάποιον να το κάνει ή απαγόρευσε στα παιδιά σου να το κάνουν.

 Τα αισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Είναι σα να βλέπεις την πεθερά σου να πέφτει στο γκρεμό με το αυτοκίνητό σου.
Η ζωή στη Γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο. 



Αν ο Θεός ήταν φιλελεύθερος δε θα έδινε δέκα εντολές ,θα έδινε δέκα προτάσεις προς συζήτηση.

  Όταν κάνεις το καλό, ζήτα απόδειξη, μην τυχόν και ο παράδεισος δουλεύει σαν την εφορία.

  Οι στατιστικές λένε ότι ένας στους τέσσερις Έλληνες υποφέρει από κάποια διανοητική διαταραχή. Σκέψου τους τρεις καλύτερους φίλους σου. Αν είναι υγιείς, τότε έχεις πρόβλημα.



Κανένας άντρας δεν αξίζει τα δάκρυά μου!Ο μόνος που τα αξίζει δεν θα με κάνει να κλάψω ΠΟΤΕ.


Αν έχεις τύχη διάβαινε, αν έχεις χρήματα πάρε αυτοκίνητο…




Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση.




Αυτό που με ανησυχεί με το μέλλον είναι ότι όσο πάει και πλησιάζει.




Είμαι Πόντιος ομοφυλόφιλος. Πηγαίνω με γυναίκες.




Η μετριοφροσύνη είναι για τους μέτριους.




O μόνος τρόπος να αποφύγεις το στρατό, είναι να πας στο ναυτικό ή στην αεροπορία.


Έχω φωτογραφική μνήμη, αλλά μου τέλειωσε το φιλμ. 


SugarPinkSunFlower



Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Βιβλίο της εβδομάδας-Ο κόσμος της Σοφίας του Jostein Gaarder

   Γεια σας!Το βιβλίο που επέλεξα να προτείνω αυτήν την εβδομάδα είναι Ο κόσμος της Σοφίας,το οποίο το διάβασα ακριβώς πριν ένα χρόνο.Από τότε πήρε μία θέση ανάμεσα στα αγαπημένα μου διότι ο Jostein Gaarder έχει δημιουργήσει ένα πραγματικό αριστούργημα πάνω στην φιλοσοφία.

   Η ιστορία αρχίζει όταν η ανιαρή ζωή της Σοφίας αναστατώνεται από έναν ανώνυμο επιστολογράφο,ο οποίος της στέλνει μαθήματα φιλοσοφίας.Κατά την διάρκεια αυτών των μαθημάτων συναντά φιλόσοφους,μαθαίνει διάφορες θεωρίες και γεγονότα και καταλήγει να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα  μέσα από αυτό το ταξίδι στην ιστορία της φιλοσοφίας.Όμως ποιος της στέλνει αυτά τα μαθήματα;Και κυρίως ποίος είναι αυτός ο μυστηριώδης ταγματάρχης που της στέλνει ευχές γενεθλίων για την κόρη του "γιατί είναι πιο εύκολο";Η Σοφία πρέπει να τα ανακαλύψει και σύντομα μάλιστα,πριν την 15η επέτειο των γενεθλίων της.

   Μπορεί να είναι ένα μεγάλο βιβλίο με πάνω από 800 σελίδες αλλά το μυστήριο που περιμένεις να λυθεί σε τραβάει τόσο πολύ που δεν μπορείς να το αφήσεις.Είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον ο οποίος θέλει να έχει μία πρώτη επαφή με την φιλοσοφία και να διαβάσει κάτι με ενδιαφέρουσα πλοκή συγχρόνως.


ΠΡΟΣΟΧΗ:Πρέπει κανείς να διαβάσει αυτό το βιβλίο σιγά σιγά ώστε να μπορέσει να ξεκαθαρίσει τις διάφορες θεωρίες στο κεφάλι του και να τις σκεφτεί. 

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;


 ΠΡΟΣΟΧΗ!Πριν δεις αυτό το βίντεο,εσύ που διαβάζεις αυτά τα λόγια,πρέπει να με ακούσεις.Πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς το εξής ερώτημα:πόση αλήθεια αντέχεις;Αν πιστεύεις πως δεν θα αντέξεις,πρέπει να σταματήσεις τώρα αμέσως αυτή την ανάρτηση και να την ξεχάσεις τελείως.Αν πάλι είσαι,κατά την γνώμη σου,αρκετά δυνατός μπορείς να συνεχίσεις και να παρακολουθήσεις αυτό το βίντεο.

http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y

 Το ανέβασα γιατί όταν το είδα έπαθα πλάκα.Είχα ακούσει κάποια από αυτά αλλά μερικά με άφησαν άφωνη.Είναι σίγουρα κάτι δύσκολο να πιστέψεις και ελπίζω να μην είναι πραγματικά αλήθεια.Παρόλ'αυτά,δεν μπορώ να αρνηθώ πως έχουν κάποια βάση και βγάζουν νόημα.Δεν είμαι ακόμα σίγουρη τι ακριβώς μπορώ να πιστέψω και τι όχι αλλά σίγουρα θα έχω τροφή για σκέψη για τις επόμενες μέρες.

 Ίσως κάποιος αναρωτηθεί "Καλά γιατί θέλει να μάθει τόσο πολύ;Άνθρωποι όπως εμείς είναι αδύνατο να τα μάθουμε όλα αυτά.Μόνο οι πολιτικοί και οι ισχυροί τα ξέρουν με σιγουριά.Και ακόμα και αλήθεια να 'ναι καλύτερα να μην τα ξέρουμε αφού δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε".Ναι,μάλλον ποτέ δεν θα μάθουμε την απόλυτη αλήθεια.Ναι,ίσως να μην μπορούμε να τα αλλάξουμε.Αλλά όχι,εγώ τουλάχιστον,θέλω να ξέρω τι στην ευχή συμβαίνει γύρω μου και ποιος είναι ο δικός μου ρόλος σε όλα αυτά.

 Δεν το γράφω αυτό για να αναγκάσω τον οποιοδήποτε οτί αυτή είναι η αλήθεια.Ούτε εγώ το ξέρω αυτό.Αυτό που θέλω είναι ο καθένας να το σκεφτεί και να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα.Και για να κλείσω αυτό το θέμα,θέλω να θυμίσω πως η αλήθεια και το ψέμα μοιάζουν με δύο κλωστές που συχνά είναι τόσο μπλεγμένες μεταξύ τους που δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις εύκολα.
 SugarPinkSunFlower


Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Εγκαύματα,sms και χρόνια πολλά...

   Γεια!Μόλις γύρισα από την παραλία και ανακάλυψα κάτι ανησυχητικό.....ΟΛΟΣ Ο ΟΜΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΡΟΖ!Δεν το πιστεύω πως κάηκα αφού πάντα φοράω αντηλιακό!Τώρα θα πρέπει να την βγάλω με γιαούρτια.Αχ,τουλάχιστον θα με παρηγορύσει η παρέα μου.Πάλι καλά που υπάρχουν και τα sms....Θα δοκιμάσω πρώτα την Βάγγι...

   "Χα χα,καλά να πάθεις που βγήκες στον ήλιο!"

   Τέλεια....κολλητή να σου τύχει...Ε,βέβαια,πως να με καταλάβει αυτή που δεν βγαίνει ποτέ στον ήλιο.Αυτή και οι βρικόλακες......Την φαντάζομαι να κάθεται αυτή τη στιγμή σε κάποια σκιά,φορώντας μαύρα και μαθαίνοντας κατάρες και μαύρη μαγεία(αυτή θα μας καταραστεί όλους,το βλέπω εγώ).Τέσπα,ας δοκιμάσω την Κωνσταντίνα n.1...


   "Άχου,γλυκιά μου!Και μία ξαδέλφη μου το έπαθε εδώ στο χωριό και......"


   Οχ,Θεέ μου!Η Κωνσταντίνα,ή όπως την λέμε εμείς  Babaloo,είναι η 'ξανθιά' της παρέας.Πολύ τρελή,αστεία και σταράτη θα σε ακούσει πάντοτε όταν έχεις πρόβλημα αλλά συγκρίνει τα πάντα με τις ξαδέλφες και με το χωριό της.Ακόμα και όταν είχαμε πάει στο Παρίσι μιλούσε συνέχεια για αυτό......Επόμενη είναι η Κωνσταντίνα n.2...


   "Κοριτσάκι μου,λυπάμαι πολύ για σένα!Ελπίζω να γίνεις καλά το γρηγορότερο δυνατόν!"


   Τυπική Κωνσταντίνα.Αυτή η κοπέλα είναι ότι πιο κοντινό έχω γνωρίσει στην τελειότητα!Είναι σαν την μεγαλύτερη αδερφή μου,δεν θυμώνει σχεδόν ποτέ και είναι γλυκιά,τρυφερή και ασχολείται πάντα μαζί μου.Αφού είναι το μόνο άτομο για το οποίο η Βάγγι δεν λέει τίποτα κακό!Και αυτό από μόνο του λέει κάτι!Να δοκιμάσω τώρα και τον Φίλιππο...


   "Καλά,εσύ έχεις καεί και εγώ είμαι χτυπημένος πάλι.Που ήθελε αυτός ο τύπος να ξέρω πως η κοπέλα δεν ήταν μόνη της;Ελπίζω να γίνουμαι και οι δύο καλύτερα σύντομα..."


   Εμ,τι το θέλες το καμάκι και στο νησί Φίλιππε;Μπορεί να είναι το πιο αστείο άτομο που έχω γνωρίσει και πολύ cool τύπος αλλά καζανόβας...Φλερτάρει με τον μισό γυναικείο πληθυσμό και σχεδόν πάντα κάποιος τον βαράει γι'αυτό.Ααχ,τι θα κάνω μαζί του........Ας στείλω και στον Άκη τώρα....

   Οχ,το ξέχασα....ο 'Ακης δεν μου απαντάει στα μηνύματα από σήμερα το πρωί  που μου είπε πως έχει γενέθλια και παραδέχτηκα πως δεν το ήξερα....μα,καλά τόσο κακό ήταν;Τόσα sms του έστειλα ζητώντας συγνώμη και απάντηση γιοκ.Για αυτό θέλω να του ευχηθώ Χρόνια πολλά μέσω του blog μου μπας και το ξεχάσει.Τις καλύτερες ευχές μου για τα γενέθλια σου,'Ακη!

   Ορίστε,σου έφερα όλο το ευρωπαικό Hetalia cast να σου ευχηθεί!Τώρα πρέπει να με συγχωρήσεις.σωστά;



ΥΓ: Σας δίνω εδώ συμβουλές που βρήκα στο internet για να αποφύγετε αυτό που έπαθα εγώ(έγκαυμα δηλαδή).



Συμβουλή 1

Ενημερωθείτε για το ποιος είναι ο φωτότυπος σας καθώς εκείνος αποτυπώνει την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο. Εκείνος προσδιορίζεται από το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών  και των ματιών, η κλίμακα ξεκινά από το 1 ως το 5 (5 είναι ο φωτότυπος όσων έχουν μελαμψό δέρμα και σκουρόχρωμα μαλλιά) και καθορίζει τον δείκτη SPF που θα χρησιμοποιήσετε στο αντιηλιακό.


Συμβουλή 2

Φορέστε ακόμα και αν χρησιμοποιείτε λάδι ένα προϊόν με SPF καθώς έτσι παρατείνετε την διάρκεια παραμονής σας κάτω από τον ήλιο. Για παράδειγμα, εάν κοκκινίζετε μετά από 10 λεπτά  παραμονής χωρίς αντιηλιακό, όταν έχετε κάνει επαλείψεις με ένα δείκτη προστασίας 15 μπορείτε  να παραμείνετε 150 λεπτά.






Συμβουλή 3

Διαλέξτε το κατάλληλο αντιηλιακό ανάλογα με τις ανάγκες και την beauty προσωπικότητά σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα προϊόν σε μορφή κρέμας, σπρέι, τζελ, στικ ή μπαλμ, προκειμένου να προστατεύσετε το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες και να  του εξασφαλίσετε ενυδάτωση.





Συμβουλή 4

O τύπος της επιδερμίδας σας θα καθορίσει ποιο είναι το κατάλληλο αντιηλιακό για σας. Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα επιλέξτε μια  κρέμα με λεπτόρρευστη υφή η οποία δεν κλείνει τους πόρους και περιορίζει την  έκκριση σμήγματος. Αν έχετε ξηρή προτιμήστε ένα πλούσιο σε υφή προϊόν. Αν έχετε ευαίσθητη αποφύγετε τα αντιηλιακά που  περιέχουν άρωμα ενώ αν αντιμετωπίζετε φωτοαλλεργίες συμβουλευτείτε αυστηρά τον δερματολόγο σας.


Συμβουλή 5


Φροντίστε να απλώσετε το αντιηλιακό τουλάχιστον 30 λεπτά  πριν από την έκθεση στο ήλιο ώστε να προλάβει να απορροφηθεί. Ταυτόχρονα, αποφύγετε την ηλιοθεραπεία τις μεσημεριανές ώρες (12.00- 16.00) καθώς τότε οι ακτίνες είναι κάθετες και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα δημιουργίας εγκαυμάτων.



Συμβουλή 6


Μην ξεχνάτε πως οι υπεριώδεις ακτίνες  διαπερνούν ακόμα τα  σύννεφα. Φορέστε αντιηλιακό ακόμα και όταν οδηγείτε, θυμηθείτε πως η αντιηλιακή προστασία είναι απαραίτητη και κάτω από την ομπρέλα ενώ φροντίστε να ανανεώνετε συστηματικά την ποσότητα του αντιηλιακού αμέσως μετά από κάθε βουτιά.

Συμβουλή 7

Ενισχύσετε την summer ασπίδα σας με ένα stylish ζευγάρι από γυαλιά ηλίου,  ένα XL ψάθινο καπέλο και μια ισορροπημένη διατροφή με  λαχανικά και φρούτα με κόκκινο ή  πορτοκαλί χρώμα, όπως τα καρότα, οι  ντομάτες και τα ροδάκινα.


Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ταινία της εβδομάδας-Cars2

   Το να πας σινεμά με την μαμά και τον μικρό(σπαστικό)αδερφό σου αμέσως μετά από μία επίσκεψη στο σπίτι της γιαγιάς δεν ακούγεται και η καλύτερη εναλακτική για να περάσεις μία Κυριακή που είσαι η μόνη από την παρέα στην πόλη.Είναι σίγουρο πως τα νεύρα σου θα έχουν σπάσει ήδη και η ταίνια δεν θα καταφέρει να σε ηρεμήσει στο ελάχιστο.Σωστά;Όχι,αν δεις το Cars2!

Γενικά,παρόλο που στην ηλικία μου πολλοί σταματάνε να βλέπουν παιδικές ταινίες,θέλοντας να δείξουν πως έχουν μεγαλώσει(ή απλώς επειδή δεν τους αρέσουν) εγώ συχνά παρακολούθω ταινίες με κινούμενα σχέδια.Πιστεύω πως δεν αξίζει να σνομπάρω κάτι που μπορεί να με κάνει γελάσω και να περάσω την ώρα μου.Και σε αυτή την περίπτωση δεν το μετανοιώνω καθόλου.

Η υπόθεση της δεύτερης ταινίας με πρωταγωνιστή το αυτοκίνητο αγώνων Macqueen εξελίσεται ως εξής:Ο Κεραύνος πέρνει μέρος σε ένα παγκόσμιο ράλι που διοργανώνεται για την προώθηση οικολογικών καυσίμων και μαζί του καλεί και τον Μπάρμπα.Όμως το αγροτικό αυτοκίνητο καταφέρνει με τους τρόπους του να κάνει ρεζίλι τον φίλο του,χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει.Τα πράγματα μπλέκονται όταν μαθαίνουμε πως κάποιοι επίθυμουν να καταστρέψουν το διαγωνισμό,ανατινάζοντας τους διαγωνιζόμενους και ρίχνοντας την ευθύνη στα καύσιμα.Και το κερασάκι στην τούρτα;Κάποιοι περνάνε τον Μπάρμπα για μυστικό πράκτορα και αναλαμβάνει να σώσει τον κόσμο,ταξιδεύοντας παράλληλα με το ράλι από πόλη σε πόλη!

Αν και ο Μπάρμπας έχει περισσότερο πρωταγωνιστικό ρόλο από ότι ο Macqueen η ταινία δεν είναι τόσο αστεία όσο η προηγούμενη.Σίγουρα πάντως έχει τις στιγμές της.Αυτό που μου έκανε πραγματική εντύπωση ήταν τα γραφικά.Ειδικά στο 3D είχες την εντύπωση πως πράγματι βρισκόσουν σε όλες αυτές τις χώρες που έδειχνε.Έχει καιρός από τότε που είδα τελευταία φορά γραφικά τέτοιας ποιότητας σε ταινία κινουμένων σχεδίων.

Το Cars2 είναι η μία ωραία επιλογή για να δεις ένα μεσημεράκι Σαββάτου με την οικογένεια σου,ειδικά αν υπάρχουν και μέλη μικρότερης ηλικίας!


SugarPinkSunFlower

Βιβλίο της εβδομάδας-Οχτώ της Katherine Neville

   Γεία σας και πάλι!Αυτή είναι  πρώτη κριτική βιβλίου που γράφω οπότε παρακαλώ να είστε επιείκης μαζί μου.
  Το βιβλίο αυτής της εβδομάδας είναι ένα από τα αγαπημένα μου.Θεωρείται παγκόσμιο best seller και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα καλύτερα βιβλία των εποχών.Ο λόγος για το Οχτώ της Katherine Neville.
   Το βιβλίο μας ξετυλίγει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές ιστορίες,πηγαίνοντας μας μία στον 18ο αιώνα με την Μιρέιγ,μία Γαλλίδα μοναχή και μία στο 1973 με την Κατ Βέλις,ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Και οι δύο βρίσκονται μπλεγμένες σε ένα παιχνίδι πολύ επικίνδυνο,ψάχνοντας τα κομμάτια του θρυλικού σκακιού του Μονγκλάν,το οποίο κρύβει μία μυστική φόρμουλα η οποία δίνει απίστευτη δύναμη και δεν πρέπει να πέσει σε λάθος χέρια.Η κάθεμια αντιμετωπίζει τις δικές τις περιπέτειες και κινδύνους ώστε να βγουν νικήτριες στο Παιχνίδι.
   Αν και το βιβλίο είναι σχετικά μεγάλο (766 σελίδες) σε κρατάει  με τη γρήγορη και  ενδιαφέρουσα πλοκή του και τις κάμποσες ανατροπές.Αξίζει να το τελειώσει κανείς ειδικά αν τον ενδιαφέρει η ιστορία της Γαλλικής επανάστασης ή το σκάκι.Ενα υπέροχο και καλογραμμένο βιβλίο,τέλειο για καλοκαίρι.



ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Μετά το διάβασμα του Οχτώ μπορεί να έχετε αναπτύξει μια ιδιαίτερη αγάπη για το σκάκι ή/και να έχετε αποκτήσει μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια για να το τελειώσετε!




SugarPinkSunFlower

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Γειά σας!
Αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση στο προσωπικό μου ιστολόγιο!Είμαι πολύ χαρούμενη που τελικά τα κατάφερα!^.^
Tώρα ίσως αναρωτιέστε για πιο ακριβώς λόγο το έφτιαξα........ναι,είναι λυπηρή ιστορία....
Ολα άρχισαν σήμερα το πρωί όταν η καλή μου φίλη,η Εμμανουέλα(ή όπως την λέω εγώ Εμμα)έφτιαξε το δικό της και άρχισε να με πρήζει να φτιάξω και εγώ.............και μετά στην πισίνα....και πάλι το απόγευμα....και αυτό το ωραίο συνεχίστηκε μέχρι να φύγει για την προπόνηση.Ναι,δεν ξέρω πως άντεξα...
Τέλος πάντων,τελικά εδώ είμαστε!Ελπίζω πως θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω αυτό το blog ως μέσο έκφρασης τώρα που πρόκειται να μετακομίσω από την πρωτεύουσα στο νησί καταγωγής μου.Θα είναι μία δύσκολη περίοδος.......άντε να 'δούμε........
Σκοπεύω εδώ να μοιράζομαι τα νέα μου και  ότι άλλο ενδιαφέρον βρίσκω στο ineternet.Επείσης κάθε βδομάδα θα γράφω κριτική για μία ταινία και ένα βιβλίο.
Μέχρι τότε........αντίο!!!
SugarPinkSunFlower